## ARJ 2018-2019 NORMAL BLOCK SCHEDULE: BELL 1

TIME	PERIOD LENGTH	A-Days MON/WED	B-Days TUES/THURS
8:00 - 9:35	95 Minutes	1 <sup>ST</sup>	2 <sup>ND</sup>
9:40-11:15	95 Minutes	3 <sup>RD</sup>	4 <sup>TH</sup>
11:20-11:45	25 Minutes	5 <sup>™</sup> 1 <sup>st</sup> Lunch	6 <sup>™</sup> 1 <sup>st</sup> Lunch
11:50-1:25	95 Minutes	5 <sup>th</sup> Class From 1 <sup>st</sup> Lunch	6 <sup>th</sup> Class From 1 <sup>st</sup> Lunch
11:20-11:45	25 Minutes	5 <sup>™</sup> Class	6 <sup>™</sup> Class
11:45-12:10	25 Minutes	5 <sup>th</sup> 2 <sup>nd</sup> Lunch	6 <sup>th</sup> 2 <sup>nd</sup> Lunch
12:15-01:25	70 Minutes	5 <sup>TH</sup> Class From 2 <sup>nd</sup> Lunch	6 <sup>TH</sup> Class From 2 <sup>nd</sup> Lunch
11:20-12:10	50 Minutes	5 <sup>™</sup> Class	6 <sup>™</sup> Class
12:10-12:35	25 Minutes	5 <sup>th</sup> 3 <sup>rd</sup> Lunch	6 <sup>th</sup> 3 <sup>rd</sup> Lunch
12:40-1:25	45 Minutes	5 <sup>th</sup> Class From 3 <sup>rd</sup> Lunch	6 <sup>th</sup> Class From 3 <sup>rd</sup> Lunch
1:30-3:05	95 Minutes	7 <sup>TH</sup>	8 <sup>TH</sup>
3:05-3:10	5 Minutes	Afternoon Announcements Afternoon Announcements	

## ARJ 2017-18 NORMAL FRIDAY SCHEDULE: BELL 2

TIME	PERIOD LENGTH	PERIOD
8:00-8:45	45 Minutes	1
8:50-9:35	45 Minutes	2
9:40-10:25	45 Minutes	3
10:30-11:15	45 Minutes	4
11:20-11:45	25 Minutes	5 <sup>™</sup> 1 <sup>st</sup> Lunch
11:50 – 12:35		5 <sup>th</sup> Class From 1 <sup>st</sup> Lunch
11:20-11:45	25 Minutes	5 <sup>™</sup> Class
11:45-12:10	25 Minutes	5 <sup>th</sup> 2 <sup>nd</sup> Lunch
12:15-12:35	20 Minutes	5 <sup>TH</sup> Class From 2 <sup>nd</sup> Lunch
11:20-12:05	45 Minutes	5 <sup>™</sup> Class
12:10-12:35	25 Minutes	5 <sup>th</sup> 3 <sup>rd</sup> Lunch
12:40-1:25	45 Minutes	6
1:30-2:15	45 Minutes	7
2:20-3:10	45 Minutes	8